AROSRÄNNET 2019 BLIR INSTÄLLT!

Tyvärr har vi inte vädret med oss i år och vi har därför tvingats ta beslutet att ställa in årets Arosränn som vi skulle ha arrangerat nu på söndag 17/2.
 
Värmen har gjort att isens ytskick är mjukt, bitvis har en vattenhinna och att det även bildats flera slukhål längs banan. Eftersom prognosen fortsatt visar plusgrader ser vi heller ingen plötslig förändring som kan rädda oss som skett tidigare år. Vi kan därför inte arrangera Arosrännet på ett säkert sätt, även om isen är bärkraftig.
 
Om du redan har betalt in anmälningsavgiften så skicka ett e-mail till info@arosrannet.se med dina kontouppgifter så betalar vi tillbaka den – om du inte vill efterskänka den förstås. För då går din anmälningsavgift oavkortat till våra förmånstagare, Västerås ideella plogare och Sjöräddningssällskapet Västerås.
 
Nu laddar vi om och siktar på ett dubbelt så bra arrangemang nästa år /Arosrännets vänner
0